Együttlét után ölte meg a fiút ez a magyar nő, most mégis kiengedik a börtönből!

Annak idején, 2013-ban egy súlyos bűncselekmény történt: egy alkalmi partnerével végezett ugyanis Sz. Kitti.

A 22 éves kriminálpszichológus-asszisztens, Sz. Kitti egy szórakozóhelyen ismerkedett össze a nála tíz esztendővel idősebb K. Dániellel. 

Az együttlétet követően még a lakásban mindössze egyetlen pontos és kegytelen késszúrással végzett áldozatával. megpróbált kiosonni,d e a srác apja elfogta, így került végül a hatóságok kezébe a gyilkos nőszemély.

Jogerősen tizenegy év börtönre ítélték, de jó magaviselete esetén feltételesen már akár három év múlva szabadulhat. 

A fiú családja elmondta, hogy a városból is elköltöznének, ha kiengednék a nőt.

 "Jóban voltam Danival, a szórakozóhelyeken mindig összefutottunk. Imádta a nőket, rendszeresen fel is vitte őket magához, amikor a szülei már aludtak" - mesélte egy régebbi barátja Daninak, az áldozatnak.

"A  nagy házban minden rá emlékezteti őket. A postán dolgozó édesanyja, Terike néni retteg attól, hogy például csekkfeladás közben belenézzen fia gyilkosának a szemébe." - folytatta.

Borzalmas, de Kittinek nagyon jók az esélyei a szabadulásra.

Eleinte bár problémás rabnak számított, jó magaviselete miatt hamar kiengedhetik. Pedig eleinte sokszor dührohamot kapott, tört-zúzott saját cellájában.

Valószínűleg tudatosan készül rá, hogy 2020-ban a feltételes szabadulásról döntő bizottság elé álljon. 

 Sz. Kitti megnyilvánulásai a mai napig fellelhetők az interneten, ezekből kitűnik, hogy kilátástalannak látta nem csak a saját, de egész generációja helyzetét. Gúnyos megjegyzéseket tett az országot irányító politikusokra, különösen Orbán Viktorra.

A tettéért felelnie kell, és sokak szerint riasztó, hogy ilyen hamar újra emberek között lehet majd.