Egy népszerű mobilszolgáltató vonulhat ki Magyarországról!

Felvetődött, nagyon sok hazai ügyfelet fog negatívan érinteni!

Sok mobilhasználó feje elkezdhet fájni az elkövetkező időszakban, mert lehet, hogy épp az a szolgáltató vonul ki, amelynél ő is előfizetett.

Ha így van, akkor nem árt felkészülni a váltásra hamarosan!

Több országból, Bulgáriából, Szerbiából és Montenegróból is kivonulhat a Telenor. A hír magyar szempontból azért érdekes, mert a tranzakció része lehet a Telenor Magyarország is.

A Telenor mindössze annyit reagált a hírre, hogy a médiában megjelent, név nélküli forrásokra hivatkozó találgatásokat nem kommentálják.

A Telenor weboldalán sem jelnt meg semmilyen információ ezzel kapcsolatba, így azt kell mondanunk, hogy az idő majd eldönti, hamarosan kiderül, hogy lesz-e kivonulás vagy sem!

A Telenor lehetséges kivonulásáról szóló cikket eredetileg a bolgár Novinite hírügynökség jegyzi, ők pedig bennfentesektől tudták meg, hogy a norvég szolgáltató egy amerikai befektetési alappal tárgyal a három kisebb leányvállalata, a bolgár, szerb és montenegrói cégek eladásáról. 

Az eladási ár a pletykák szerint 2 milliárd euróra rúg. Ezek a cégek a Telenor globális bevételének alig 6 százalékát adták 2017 első 9 hónapjában - írja a Portfolio.

OSZD MEG másokkal is!