Egy anya ikrekkel volt terhes. Amikor azonban megszülte őket, az orvosok teljesen kiakadtak!

Több évtizedes praxisuk alatt még nem láttak ilyet.

Alanna nem gondolta, hogy valaha ilyen fog vele történni. Két gyermekkel, egész pontosan egy ikerpárral volt várandós.

A terhesség teljesen normálisan zajlott, nem vett ugyanis észre semmi különöset abból, ami aztán bekövetkezett, és aminek az egész világ a csodájára járt.

Az összes vizsgálat jót mutatott, és nem utalt semmi arra, hogy baj történhet.

Amikor kiderült, hogy Alanna ikreket vár, a pár egyáltalán nem volt meglepődve, ugyanis mindkettejük családjában előfordultak már ikerpárok. Azonban ez nem azt jelentette, hogy fel is voltak mindenre készülve.

Feltűnően nagy

A rendszeres vizsgálatok során kiderült, hogy az ikrek súlya egy kissé nagyobb a megszokottnál, de teljesen egészségesek. Minden egyes alkalommal azt figyelték meg, hogy a babák folyamatosan, gyorsan gyarapodnak. Amikor már az idegenek is érdeklődve mentek oda Alanna-hoz az utcán, akkor fogta fel igazán, hogy milyen nagy lett a pocakja valójában.

Babaholmi vásárlás

Mivel ilyen gyorsan nőttek a kicsi fiúk, Alanna bele sem mert fogni a babaruha beszerzésbe, hiszen nem volt benne biztos, milyen méret lenne jó nekik.

“Nem vettem nekik semmit, mert nem akartam megkockáztatni, hogy vissza kelljen vinni később, ha esetleg nem megy fel rájuk.”

Hamarosan eljött az idő, hogy kiderüljön, milyen nagyok valójában a babák

Császármetszésre került sor és minden a legnagyobb rendben alakult. Hiába volt felkészülve Alanna a babák méretére, amit a születésük után hallott, az őt és az egészségügyi személyzetet is ledöbbentette.

A fiúk össz születési súlya 7,6 kg volt.

A kórház személyzete azt mondta, hogy még soha nem hozott világra senki ilyen nagy ikerbabákat eddig. A Merrie ikrek új rekordot állítottak fel.

“Van egy tündéri kislányunk és most két csodás fiunk is, megvan a komplett csomag.” – mondta Paul.

Szerencsére Alanna jól döntött, amikor nem vette meg előre a babaruhákat.

“Nem igazán fértek volna bele az újszülött ruhákba. Nagyon nagy a lábuk és a kezük is.” – mesélte Alanna.

OSZD MEG másokkal is!