Durva vádak: Eszenyi Enikő megalázta a színészeit, és sokan féltek tőle!

Kiborult a bili, róla is lerántották a leplet!

Marton László ügyiről Eszenyi Enikő is tudhatott. Ekkor még csak így merült fel a neve, amikor Marton-botránya kirobbant.

Forrás: Librarius

Már meneszthetik a színházból, és egyre több korábbi színész mesélte el, hogyan alázta mega  színészeket, és miért is félt tőle szinte mindenki.

A színház vezetősége a pletykák szerint tényleg azon gondolkodik, hogy menessze őt.

A vezetési stílusát egyesek elviselhetetlennek írták le.

Egy bennfentes emlékeztette a médiát, hogy a tavalyi és az azt megelőző évadban egy tucatnál is több szerződéses színész mondott fel. 

A kiváltó ok maga Eszenyi Enikő volt.

"Enikő tehetséges színésznő, és voltak nagyon jó rendezései, de munkamódszere lett a megalázás, nem csoda, hogy gyakorlatilag egy egész társulatnyi színész hagyta ott. Ráadásul olyan színészek, akikre társulatot lehet építeni. Már kinevezésekor sem volt népszerű a társulatban, most még kevésbé" - mesélte a Borsnak egy neve elhallgatását kérő idősebb színész.

"Eszenyi egyszer nyúlfarknyi szerepet akart osztani egy idősebb színésznőre, aki messze lakik a színháztól. A színésznő jelezte, ezért nem hajlandó bejárni. Eszenyi válasza az volt, „ha nem játszod el, kirúglak”. A színésznő pedig többé nem jött be".

Ilyen és ehhez hasonló történetek kezdtek el Eszenyi körül kibontakozni.

Állítólag egy alkalommal a cipőjét dobta fel a színpadra, amikor elégedetlen volt valamivel.

Feltehetően Eszenyinek is karrierjébe kerül az, amit az elmúlt években művelt az emberekkel, és visszacsap majd rá.

OSZD MEG másokkal is!