Durva: Baukó Évát is zaklatták: elmondta, hogy ki volt a zaklató! Havas Henrik!

Elárulta állítólagos zaklatójának nevét.

Nem akármibe keveredett Baukó Éva.

Korábban gyakorlatilag fricskát mutatott a zaklatási ügyek áldozatainak, most azonban ő maga keveredett bele egy ilyenbe.

A Való Világ egykori sztárja, Baukó Éva a Facebokon jelentette be, hogy ő is zaklatás áldozata volt, egy ismert tévés molesztálta őt. 

A kommentekből csakhamar következtetni lehetett arra, hogy kire is gondol, az Indexnek azonban most el is árulta: valóban egy közismert tévés az, aki állítása szerint próbálkozott nála.

Elmondta Éva azt is, hogy  hogy pár hónapig személyi asszisztensként dolgozott a műsorvezetőnél, aki ebben az időszakban tett neki ajánlatot.

Ezt írta pontosan:

"Sziasztok! Biztos sokan meglepődtök ezen a bejegyzésemen, és azt kérdezitek, miért most árulom el életemnek ezt a sötét foltját. Pedig ez már 8 éve itt van bennem. 

Próbáltam elfelejteni, elfojtani – nem ment. Ez is közrejátszott abban , hogy az italhoz nyúltam, ezért voltak visszatérő, depressziós időszakaim, ez okozta a pánikbetegségemet is. Eddig csak a környezetem tudta, hogyan molesztáltak szexuálisan a munkahelyemen, de a közelmúltban napvilágot látott hasonló esetek miatt úgy döntöttem: én is elmondom, mi történt. 

IGEN. Erről van szó. Szeretném ezt kiírni magamból. Tudja meg mindenki, hogyan zsarolt meg egy illető azzal, hogy tönkreteszi a karrieremet, ha nem leszek a szeretője. Azóta is mindig görcsbe rándul a gyomrom, ahányszor meglátom ezt az embert a tévében. Azt az embert, akiben megbíztam, akire végtelenül felnéztem és akit tiszteltem.

Pár hónapig a személyi asszisztense voltam, azt hittem, ez lesz álmaim állása. Aztán kiderült, hogy ez a férfi, a híres ember egy könyörtelen zsarnok, egy szexuális ragadozó.  A nevét még nem írom le, de biztos vagyok benne, hogy magára ismer… És üzenem neki: tudom, hogy másoknak is tönkretetted az életét! Eddig én féltem. Már nyolc éve élek ebben, most átadok neked belőle egy kicsit…

Ugye, milyen rohadt érzés???"

OSZD MEG másokkal is!