Durva a Thor: Ragnarok előzetese!

Az utómunkálatokat tapossa a Thor: Ragnarok című harmadik Thor-mozi forgatása, sőt, annak is a végén jár már a hamarosan mozikba kerülő harmadik Thor film. Az első nem aratott túl nagy sikert, a második már kellemesebb meglepetés volt, ettől pedig egyenesen sokat várnak a nézők.

A hihetetlen hype valószínűleg az előkerülő Planet Hulk sztoriszálnak, A galaxis őrzői vagányságára emlékeztető hangulatnak tudható be.

A Comic Conon ne,régiben levetítettek egy hosszabb előzetest a filmből, mely a rajongók szerint brutálisan jóra sikeredett.

Ezt az előzetest meg is tekintheted most HD minőségben. A történet során visszatér Loki, Thor hosszú haja valahogy eltűnik - erre valószínűleg lesz magyarázat - és Thornak mgé Hulkkal is meg kell küzdenie egy arénában.

A Marvel korábbi bejelentése értelmében Blanchett a Hela nevű titokzatos és roppant erős új főgonoszt fogja megformálni, Goldblum a Nagymester nevű halhatatlan karakter szerepét kapta. Sokan már nagyon várják a filmet, mert nem csak a következő bosszúállókra lesz számos utalás benne, de egy nagyszerű űrkalandnak ígérkezik.