Durva: 2 évvel halála után feltűnt egy asszony a tévében

Ez tényleg egy nem mindennapi eset...

A nő egy közúti balesetben vesztette életét, majd annak rendje és módja szerint férje el is temette és gyászolta. Később azonban egy tévéműsorban újra felbukkant.

A gyanútlan özvegy férjet egy nap felhívták a barátai, és azzal a hírrel sokkolták, hogy nem halt meg a felesége. Sőt, olyannyira él, hogy őt keresi.

A nő ugyanis egy olyan műsorba jelentkezett, ahol eltűnt családtagjaikat segítenek nekik felkutatni.

 S bár Abragh Mohamed épp nem nézte a tévét, néhány barátja és ismerőse igen. Ők riasztották a kis hegyi faluban élő férfit.

A kezdeti sokk után jött az öröm, hogy felesége mégis él, és őt keresi, aztán következett a döbbenet, hogy hol volt két évig, illetve ki volt az, akit feleségeként eltemetett.

Kétséget kizáróan a casablancai kórházban tévedtek, amikor összetévesztették a halott asszonyt valaki mással.

Felhívtak és azt mondták, hogy a feleségem súlyos balesetet szenvedett és életveszélyes az állapota – mesélte a férfi a spanyol lapoknak.

Bementem, ahol azt mondták, valószínűleg nem fogja túlélni, de hazaküldtek pénzért, hogy rendezni tudjam a számlát. 

Amikor visszaértem, azt mondták, hogy a feleségem közben meghalt. Később kiadták, gondosan bebugyolálva egy lepelbe, és úgy tették a koporsóba, amiben eltemettem. Valaki mást.

Most kérdések kavarognak bennem. Hogyan cserélhették el őt egy másik nővel, és hol volt az elmúlt két évben? Valószínűleg a baleset miatt amnéziás lett, és csak most, két év elteltével tértek vissza kezdetlegesen az emlékei.

OSZD MEG másokkal is!