Döbbenet, mit találtak egy nő szemében!

Az orvosokat valósággal sokkolta!

Olyan sztorit fogsz olvasni, mely után valósággal libabőrös leszel ha az emberi szemre, vagy a kontaktlencsére gondolsz.

Egy 67 éves brit nővel a jelek szerint nem is egyszer fordult elő, hogy csak az egyik lencséjét vette ki a szeméből, ugyanis amikor szürkehályog miatt műtétre jelentkezett

az orvosok 17 kontaktlencsét találtak az egyik szemében.

Igen, jól olvastad. És ez még nem minden, mert a vizsgálatok után további 10 lencsét távolítottak el.

Az a csoda, hogy enm vakult meg, vagy nem szenevdett súlyosabb károsodást a szeme - állítják a szakemberek, akik a praxisuk alatt nem láttak még soha ilyen esetet.

A nagy kérdés persze az volt, hogy miért nem vette észre ezt a nő? Hiszen éezné, ha ennyi lencse van benne, nem igaz? Nos, később kiderült alapból nagyon rosszul lát a jobb szemére, és mélyen ülő szemei is hozzájárultak ahhoz, hogy a lencsék bennmaradása nem zavarta.


Ráadásul havi lencséket használt, és mindig online rendelte őket, így már évek óta nem volt szemésznél, aki azonnal kiszúrta volna a dolgot.

Egyrészt a bent maradt kontaktlencséket már rég megtalálták volna, másrészt pedig valaki szólt volna neki, hogy ha tényleg szürke hályoggal küzd, speciális kontaktlencsét kell hordania.

Ilyen dolog nem minden nap történik, és meglehetősen bizarr ahhoz, hogy az ember elgondolkodjon a saját egészségén...