Diana hercegnő videós vallomását akarják levetíteni a tévében!

Nem gondolnád, de létezik egy olyan felvétel, melyen Diana heregnő látható, és olyan dolgokról mesél, ami talán nem is tartozik a világra. A brit Chanal 4 televízió azonban mégis erre készül, ezzel pedig már most sokakat megbotránkoztatott.

A néhai Diana herecegnő ugyanis ezeken a felvételeken tönkrement házasságáról és annak intimebb részleteiről is mesél.

Sőt, mindemellett ég a brit uralkodóházat is bírálja, elég szabad szájúan. Megvan tehát az oka annak, hogy miért nem szeretnék sokan, ha adásba kerülne, azonban valószínű, hogy adásba fog.


Ennek ellenére Diana fivére, Spencer már felszólította a csatornát, hogy ne adják le az intim részleteket megosztó filmet. Bulimiájáról is beszél a felvételeken. Azt mondja, úgy érezte, nem felel meg a királyi család elvárásainak, ezért maga ellen fordult. 

Az egész meglehetősen rossz fényt vet a királyi családra, talán nem is véletlen, hogy annyira küdzenek a televízióban való sugárzása ellen.

A dokumentumfilmszerűen összevágott anyag 90 perces lesz, és ha semmi nem jön közbe, akkor augusztus 6-án fogják bemutatni. Diana rajongói is úgy gondolják, hogy ez az egész sértheti a néhai hercegnő emlékét, és nem lenne elegáns leadni a felvételeket. Annál is inkább, mert a beszélgetések egyértelműen nem a nagyvilágnak szóltak már annak idején sem.

A 12 videót Diana beszédtanára, Peter Settelen rögzítette. Egy részüket a hercegnő komornyikjánál találták meg egy házkutatás során más, Dianától ellopott tárgyakkal együtt. Ebből akarnak hetet levetíteni. Azt a hetet, amihez a világnak nem lenne köze, és melyet még soha azelőtt nem lehetett sehol sem hallani.

A felvételek egyébként már 10 éve porosodnak a csatorna birotkában, ám korábban is a angy felháborodások miatt nem játszották le sehol.

Állításuk szerint mindent alaposan mérlegeltek, és arra jutottak, hogy a felvételek egyedülálló bepillantást adnak Diana életébe. Ezzel sokan nem teljesen értenek egyet,d e augusztus 6-án kiderül, milyen titkokról is van szó.