Demcsák Zsuzsát ki fogják rúgni?

Mint ismeretes, egy rendkívül zavarodott és egyben trehány interjút készített Szanyi Tiborral Demcsák Zsuzsa múlt pénteken.

Az adás lement, és sokakban megrökönyödést keltett a műsorvezetőnő viselkedése, aki állítja, nem állt alkohol vagy drog befolyása alatt, de mindösszesen 2 órát aludt az interjú előtt.

A beszéde szaggatott volt, egy-egy mondatnak sokszori nekifutásra tudott csak a végére érni, és monoton módon kérdezett, mintha teljesen nem érdekelné az egész interjú.

A csatorna vezetősége azonnal levette a képernyőről Demcsákot, és belső vizsgálatot indított. A tévés jó pár nap hallgatás után a közösségi oldalán törte meg a csendet, amiben magyarázkodott.

" Nem szeretnék magyarázkodni, de mégis azt gondolom, hogy azoknak a nézőknek, akik nyomon követik a munkámat, joguk van tudni, hogy mi áll a háttérben. Nem akartam a magánéletemről beszélni, de mégis megköveteli a helyzet. Elismerem, hogy hibáztam abban, amikor tudtam, hogy mennyire fáradt vagyok, hogy évek óta nem pihentem, mégis bementem adást vezetni. Hibáztam abban, hogy az iskolakezdés, a gyerekek ellátása mellett a mindennapi munkával akár kora reggel, akár késő estig, túlvállaltam magam. Sajnos a magánéletem egy olyan fordulatot vett, amire nem számítottam, és el kell ismernem, hogy ez rendkívül sok álmatlan éjszakát okoz nekem, s ebben elfáradtam. (…)"

Német Szilárd, az ATV vezérigazgatója le akart ülni Demcsákkal beszélgetni, addig azonban levetette a képernyőről.

Belsősök elmondták, hogy nem csak az interjú, de más belső dolgok is történtek, ami miatt problémás Demcsák és a csatorna viszonya, ahol még alig csak 2 hete van.

"Az a baj, ha ő kritikával él, akkor azt nem jó stílusban teszi meg, nagyon nyers. Sztárként érkezett ide, és így is viselkedett a kollé­gáival" - meséli egy névtelen munkatárs. "Rendszeresen felkészületlen volt, sokszor arra sem vette a fáradságot, hogy a mások által írt felkészítőt elolvassa."

A hírek szerint kedden két időpontban is várták volna az ATV székházba Demcsák Zsuzsát, hogy megbeszéljék vele a nemrégiben történteket, ám ő egyik alkalommal sem jelent meg.

Eszerint tovább dagadhat a botrány, ami Demcsák körül zajlik.

OSZD MEG másokkal is!