Brutális változás: ÍGY hat napi 3 liter folyadék hatása a szervezetre! FOTÓK!

Az angol Daily Mail újságírónője kipróbálta, hogy milyen hatással van szervezetére. Amit tapasztalt azt az egész világgal meg kellett osztania!

Megnézték, mi történik, ha egy hónapon át megnöveli az addig napi 1 literes folyadékbevitelét 3 literre. 

A képeken látható változás elképesztő! 

Sarah Smith naponta nagyjából 1 liter folyadékot fogyasztott, súlyos fejfájással és emésztési panaszokkal küzdött, amikor beszélt egy neurológussal mit tehetne fizikai állapotának javításáért.

Az orvos azt javasolta, igyon meg naponta 3 liter folyadékot.

Egy friss felmérést olvasva, amiben azt mutatták ki, hogy az Egyesült Királyságban minden ötödik nő kevesebbet fogyaszt a napi ajánlott vízbevitelnél, úgy döntött saját magán végez kísérletet és megnézi az eredményét annak, ha ténylegesen az ajánlott vízmennyiséget fogyasztja el.

A 42 éves újságírónő, aki saját bevallása szerint leginkább 52 évesnek nézett ki a képen, fekete karikákkal, élettelen arcbőrrel kezdett neki az egy hónapos kísérletnek.

A biztonság kedvéért a háziorvosát is megkérdezte, biztosan nem okoz-e problémát a nagy vízfogyasztás. 

Az orvos bátorította és azt javasolta, igyon meg reggel egy kancsó vizet, délben és lefekvés előtt, mert a veseműködést ez nagyon jól aktiválja.

A képeken látszik az a hihetetlen átalakulás amit a folyadék bőség okozott. 


A kísérletet minden nőnek javasolja az újságírónő saját tapasztalatai alapján, természetesen előzetes orvosi egyeztetéssel.

OSZD MEG másokkal is!