Botrány: Harry herceg és Meghan Markle óriási bajban van!

Az egész királyi családban kirobbant a botrány.

A Kensington-palota terjedelmes ismertetőt tett közzé Harry herceg és amerikai menyasszonya, Meghan Markle két hét múlva esedékes esküvőjének részleteiről. 

A készülődés közben azonban egyre baljósabb előjelekről írnak a brit lapok.

Az idén 34 éves Harry herceg - Károly trónörökös és Diana másodszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája - és menyasszonya, Meghan Markle 37 éves amerikai színésznő eljegyzését november végén jelentették be. 

Az esküvő május 19-én lesz Windsorban, a legősibb angliai királyi rezidencián. 

A Kensington-palota - Harry rezidenciája és hivatala - pénteken terjedelmes ismertetőt tett közzé az esküvő számos új részletéről.

A brit sajtó korábbi értesülései szerint az is kétséges volt, hogy Thomas Markle - aki 1988-ban elvált Doria Raglandtől és jelenleg Mexikóban él - egyáltalán jelen lesz-e lánya esküvőjén.

Thomas Markle fia, ifjabb Thomas Markle - a hercegi menyasszony féltestvére - ugyanis korábban azt állította, hogy apja nem kapott meghívót a menyegzőre.

Az ifjabb Markle egyébként sem veszteget túl sok jó szót nővérére. A brit sajtóban pénteken széles körben idézett nyilatkozatában azt javasolta Harrynek, hogy fújja le az esküvőt, "amíg nem túl késő". 

Beszédében nem titkolta el mélységesen lesújtó véleményét a királyi famíliáról, és a Dianával szemben tanúsított magatartásukról.

OSZD MEG másokkal is!