Botrány: durva levél került elő Jim Carrey öngyilkos barátnőjéről! Ebbe belebukhat a színész, ha igaz!

2 évvel ezelőtt, halála előtt írta a levelet, amiben a színészt is megnevezi, sőt, személyesen vádolja.

Mint ismeretes, Jim Carrey exbarátnője váratlanul 2 évvel ezelőtt öngyilkos lett a sztárral való szakítása után. Akkoriban óriási port kavart az eset, nagyon sokan a színészt hibáztatták, sőt, ő maga is egy időben magát emésztette az eset miatt.

Most bombaként robbant a hír, amibe a színész belebukhat!

A 2013-ban írt üzenetben Jim Carrey egykori barátnője, Catriona White leírja, hogy mindenért a színészt teszi felelőssé: ő tette tönkre az életét.

Arról volt ugyanis szó, hogy a nő szerint Jim Carrey-től kapott el különböző betegségeket, mint a herpesz, vagy a HPV fertőzés. A drogok világába is ő vezette be, amit titokban tartottak a közvélemény előtt.

Amikor kiderült, hogy a nő is elkapta a fertőzést, a pár hirtelen szakított. Carrey azt állítja, hogy soha nem volt fertőzése, és csak a lány akarta zsarolni őt ezzel, hogy pénzt csaljon ki tőle.

Végül rejtélyes módon mégis kifizette a kért pénzt, és mindvégig ügyvédi jelenlét alatt titokban tartották, így kötöttek alkut.

A pár megegyezett, de másfél évvel később a nő öngyilkos lett. Feljegyzéseit a családja őrzi bizonyítékként a Carrey elleni perhez, mert úgy vélik, ő a felelős lányuk haláláért.

A vád szerint ugyanis Carrey lefizette a nőt, hogy ne derüljön ki, mit tett, és a férfi miatt lett öngyilkos. A sztár azonban azt állítja, hogy White azért vetett véget életének, mert bűntudata volt amiatt, hogy zsarolta őt, illetve feldúlt volt anyja egyik üzenete miatt.

A színész szerint a mostani kísérlet sem más, mint egy pénzkicsikarási kísérlet, semmi több, és természetesen kategorikusan tagadta a vádakat.

Szerintetek mi a teljes igazság?