Botrány az RTL klub és Baukó Éva körül! Kitálalt, mi folyik a csatorna háza táján!

A színésznő megdöbbentő dolgokat állít Facebook oldalán.

A mai nap Baukó Évától, és az ó állításától volt hangos a közösségi médiában.

Egy érdekes, nagyon megdöbbentő Facebook postot tett közzé, amiben az RTL klubról és saját magáról állít igen megdöbbentő dolgokat.

Az RTL klub egyelőre nem reagált az ügyre.

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorral kapcsolatban mondott néhány igen komoly vádat. Bejegyzésében egy ígéretről is szó esik.

Ezt írta Facebook oldalán.

"Sértve érzem magam, mert a Celeb vagyok ments ki innen ! sajtótájékoztatóján mindent elkövettek azért, hogy rólam a best of-ban egy másodperc se jelenjen meg. Méltatták az akkori mellékszereplőket, de rólam , aki a hátamon elvittem a show-t, egy pillanatnyi vágóképet se tettek be! Tudom, hogy ezt tudatosan tették . 

Pont engem hagynak ki , aki ott bent a dzsungelben mindent megtett , amit a főszerkesztő -R.K.- nap mint nap kért tőlem , annak érdekében, hogy a műsor életszerűséggel szembe menve, a műsor egy megírt történet mentén haladhasson. Teljesen ellentétes volt az akkori énemmel az a sok negatív esemény , amit rólam a tv-Ben megismertek. 

De R.K. kérésére és utasítására mindig megtettem , amit a háttérben feladatként kiadott nekem. Vállaltam mindezt azért, mert ott a dzsungelben ígéretet kaptam , hogy ha vállalom a negatív főszereplőt és mindent elvégzek, akkor műsorvezetést kaphatok és a jövőben is fogok szerepelni a műsoraikban. 

Ehhez képest jönnek mennek az új műsorok, és ígéreteket is folyamatosan kaptam , de most már leesett, hogy ez csak hitegetés, sőt annyi lojalitást nem kapok , hogy a sajtótájokztatón levetített best of videoban egy vágóképet betettek volna rólam. Már nem is érdekel csak ki akartam írni magamból a dühömet -plusz biztos sokakat érdekel, hogy ha valóságshow -t nézel nem a valóságot látod, csupán a főszerkesztőt! 

Most már tudjátok a valóságot, üdvözlettel Baukó Éva ex-valóságshow-hős!

OSZD MEG másokkal is!