Borzalmas részletek derültek ki a gödöllői lány haláláról!

Egy évvel a tragédia után végre lezárult a nyomozás abban az esetben, amelyikben egy 24 éves lány, B. Zsófia lelte halálát. Sz. Lajos volt a tettes, aki elrabolta a fiatal nő autóját, akit végül később halálra is gázolt vele.

Annyi már biztos, hogy bedrogozva, erősen a szer hatása alatt ölte meg a lányt. Ezt az orvos szakértő is megállapította. Bódult állapotban volt a férfi, nyugtatót és amfetaminszármazékot mutattak ki a szervezetéből. - írja a szakvélemény.


Azt már nem lehetett kideríteni, pontosan mit használt, és milyen mértékben, de az bizonyos, hogy szer hatása alatt volt. Az egyetlen, amire fény derült, hogy volt egy vényköteles nyugtató a férfinél. Sz. Lajos védője szerint hiányos munkát végeztek a nyomozók. Például azt, hogy milyen körülmények között ült be az áldozat autójába a férfi, nem tudták megmondani a nyomozók.

Az este úgy történt, hogy B. Zsófia leparkolt a gödöllői házuk előtt. Ezután kiszállt kinyitni a kaput. Ekkor ugrott be az autóba Sz. Lajos, aki el akart menekülni, de Zsófia nem hagyta, és az autó ablakába kapaszkodott. Végül az árokba sodródtak, és az autó agyonnyomta a nőt.

Zsófia családja reméli, hogy a bíróság tettarányos ítéletet hoz majd az ügyben. A jelenlegi gyanúsítás szerint Sz. Lajos tettéért maximum 15 évnyi börtönbüntetést kaphat. Sokak szerint ez igen szerény büntetés, és a határozat súlyosbítását követelik.