Borzalmas: ki kell hantolni a 3 éves Pannikát: az okok megrázóak!

Így azonban kiderülhet a teljes igazság!

Úgy tudjuk, a nyomozás során merült fel a nagyon ritkán alkalmazott eljárás lehetősége, de csak abban az esetben kerül rá sor, ha a vegyész vagy a DNS-mintát vizsgáló szakértő végső megállapításaihoz szükség van erre. 

A negyedik emeletről kizuhant kislány halála kapcsán indult nyomozás még mindig tart, az ügynek még nincs gyanúsítottja.

Ügyfelem mindenhez hozzájárul, ami imádott kislánya, Pannika halálának körülményeit végre tisztázhatja.

Reményeink szerint a nyomozás már hamarosan lezárul, és kiderül, pontosan mi történt a kislánnyal, mielőtt kiesett az ablakból – közölte dr. Lichy József, a kislány édesapjának, Adamecz Tamásnak az ügyvédje.

Mint ismeretes, a tragédiát megelőző éjjelen Pannira a keresztanyja vigyázott, mert a szülők mindketten dolgoztak egy gyárban. Az ideiglenes bébiszitter azonban hamarabb eljött a kistarcsai albérletből, mint ahogy Panni anyukája és édesapja hazaértek volna. Így a gyerek egyedül maradt a lakásban.

Mivel a lakásba belépve a szülei sehol nem találták a kislányt, Tamás, az apa lerohant a ház elé, ahol a betonon fekve megtalálta gyermekét. Felrohant vele az otthonukba, párja pedig hívta a mentőket. A picit azonnal kórházba szállították, pár óra múlva azonban szülei karjai közt örökre elaludt.

Azt feltételezik, hogy miután Panni felébredt, rájött, hogy senki nincs vele, nagyon megijedt, felöltözött, majd megpróbált az ajtón át kimenni a lakásból. A zár azonban nem engedett, ezért a pici az ablakhoz húzott egy széket, felmászott rá, és a mélybe zuhant.

A gyászban teljesen összetört Tamás és párja először azt állították, hogy fogalmuk nem volt arról, hogy a keresztanya egyedül hagyja a gyermeket, a poligráfos vizsgálaton azonban kiderült, hogy az édesanya nem mondott igazat, és valószínűleg tudott arról, hogy a kislánya egyedül marad egy rövid ideig.

 A következő csapás akkor érte az apát, amikor megtudta azt is, hogy valaki a halála előtt jelentős mennyiségű alkoholt adott a kislánynak, amelyet a boncolást követően a szakértő ki is mutatott. 

Ennyi csapást már nem bírt el a pár kapcsolata, így különváltak.

OSZD MEG másokkal is!