Blake Lively még sohasem volt ennyire torz!

Ha valaki látta már filmen vagy élőben Blake Livelyt, az tudja, hogy egy gyönyörű, ambiciózus nő, aki mindig is odafigyelt arra, hogy alakja szexi is fitt legyen.

Az arca pedig különösen ellenállhatatlan a férfiszemeknek.

Mégis, most szinte rá sem lehetett ismerni, szinte csak árnyéka volt régi önmagának. Egyáltalán nem hozta a megszokott papírformát, amit tőle elvárhatnánk. Az Instagram oldalán is megemlékezett erről egy fotó erejéig, melyen finoman fogalmazva sem lehet felismerni.


A színésznő kifejezetten rémisztően fest arcán a zöld ragaccsal, mely tulajdonképpen nyaktól felfelé teljesen elfedi őt. Blake haját alufóliával védték meg a furcsa anyagtól, melyet aztán egy copfban halmoztak a feje tetejére. Így lett belőle ijesztő földönkívüli. 

És, hogy mire fel is volt ez a maszk? 


Nos, a filmes szakemberek szoktak hasonló maszkokat kreálni azért, hogy tökéletes lenyomatot készíthessenek bizonyos dolgokról, jelen esetben Blake Lively arcáról. Annyi biztos, hogy egy merőben új projekthez készül, talán egy mozifilmhez.

Azonban arról egyelőre sejtelmesen hallgat, hogy mihez, így a sok rajongó kíváncsian várja majd a megfejtést.

Legutóbbi nagy sikeres a Zátony című film, ahol apró, ámde annál áramvonalasabb idomait megmutathatta, miközben egy óriási cápa akarta felfalni.

A rendkívül pozitív fogadtatású film nem csak anyagi, hanem kritikai elismerést is kapott, és örökre megjegyezték a nevét a mozinézők.