Bizarr: ingyen albérletet hirdetnek Budapesten!

Akik szeretnének ingyen beköltözni egy Citadella közelében található luxusalbérletbe, azoknak most adódott egy jó lehetőség. 

65 négyzetméter, 2 hálószoba, hatalmas nappali, fürdőszoba, csodálatos panoráma - mindezért cserébe "csupán" abba az apróságba kell beleegyezni, hogy az albérlő minden mozdulatát kamerákkal figyelik és közvetítik az interneten.

Elképzelten ötletes, és egyben meglehetősen bizarr kezdeményezés.

Ez egy olyan valóságshow ötlete, amit egy 43 éves építőipari alkalmazott, Láng Gábor agyalt ki. Annyit már lárult, hogy a hirdetésre már több százan jelentkeztek.

Ez nem meglepő, hiszen alig lehet megfizethető lakáshoz jutni, vagy albérlethez Budapesten, az egyre emelkedős ingatlanpiac miatt.

"Eddig főleg fiatal lányok írtak nekünk, 20-25 év körüliek, ők a legelszántabbak. Fiúkból és párokból még kevés van, de reméljük, hamarosan ők is kedvet kapnak majd. Érdekesség, hogy egy családanya is jelentkezett, aki a kiskorú gyermekével költözött volna, de ezt a kicsi miatt nem engedhettük" - mesélte Láng Gábor.

A valóságshow albérletben 6-8 ember fér el elméletileg kényelmesen.


"A párom nagyon szeret szerepelni, én nem, de támogatom, és úgy gondolom, hogy ha ketten összefogunk, abból csak jó sülhet ki. Ehhez mindketten kellünk, ezért alkalmazkodom, amennyire tudok. Illetve nem csak lakó leszek, hanem hátulról segítem a rendszer működtetését az adminisztratív és az informatikai háttér kezelésével." - mesélték.

Az biztos, hogy már rögtön leszögezték, nem akarnak nyrészkedni a beköltözőkön. Egy honlapon lehet madj nyomonkövetni az életüket, aminek a bevételiből majd észesednének a lakók is.

A néhány hónapon belül induló lakás valóságshow webes közvetítései egyébként állítólag nem lesznek előre megszerkesztve, viszont rendszeresen szerveznek majd bulikat és különböző összejöveteleket.

Ez lehet tehát a tényleges való vilgá villa? Ki tudja!