Az utóbbi évtized legerősebb felhozatala várható a SuperfightSeries Hungary 8. nemzetközi küzdősport gálán Székesfehérváron!

2021 október 16-án rendezik meg nyolcadik alkalommal a legjobb hazai és nemzetközi harcosok részvételével a SuperfightSeries Hungary újabb versenynapját, ezúttal ismét kitekintve a fővárosból a Fejér megyei megyeszékhelyre Székesfehérvárra látogat a sorozat.

A szervezést, mint eddig minden alkalommal a Prémium Rendezvényszervező Zrt és a PerfectFight Club jegyzi. Botka István sportmenedzser nyilatkozott a Prémium Médiának a szervezés részleteiről:

„Nagy megtiszteltetés ezt a gálát szervezni, hiszen minden alkalommal kiváló versenyzők érkeznek Európa minden részéről. Köszönet ezért Kispál Balázsnak és Nagy Balázsnak, akik a fightcardokért felelnek. Az előzményeket, aki nem ismerné elmondom, hogy a széria a pandémia ideje alatt is működött, bár volt létszámkorlátos és zártkapus verseny is csak a televízión keresztüli megtekintéssel. Most azonban azt tervezzük, hogy a székesfehérvári Alba Regia sportcsarnokot megtöltjük az októberi gálánkon! A visszajelzések jók, megkezdtük az elővételes jegyek értékesítését és azt kell mondjam, hogy várakozáson felüli az indulás. max 1400főt tudunk védettségi igazolással beengedni, így érdemes mielőbb beszerezni a jegyeket! 15 mérkőzést láthatnak a nézők, ebből 8 nemzetközi harc lesz K1 és Muaythai harcrendszerben. Bízunk benne, hogy mindenki jól fogja érezni magát.