Az erő legyen veletek!VIDEÓ

Tél, a legnagyobb hideg, repkednek a mínuszok kibámulok a szobám ablakán, és ott gőzölög a csodás hévízi tó. Egyedülálló, világraszóló, és káprázatos.

 

Fürdőruhás emberek, nyomás le, én sem maradhatok ki, mert mínuszban és hóesésben még sosem csobbantam!

 

A szállóvendégek számára átjárás van a tófürdőbe, ahol szó szerint minden nyavalyánkra találnak és tudnak gyógymódot.

 De irány a tó, ahová rögtön bele is vetem magam….ja, hogy mély? Semmi gond, megtettem a biztonsági óvintézkedéseket és egy nagyméretű úszógumit hívtam segítségül. Bevallom kicsit újra gyereknek éreztem magam, persze első a biztonság! Szuper!

 

Élmény a köbön, nincs hozzá fogható. A kürtő felett úszkálni, amely a tavat táplálja, hátborzongatóan izgalmas, hiszen legalább 30 méter mély...Semmi pánik, az erő velem van! Nincs örvény, ugyanis felfelé nyomja a vizet, szóval, aki bemegy, ki is jön a tóból.


 

Iszappakolás, már ismerem, és imádom, persze Hévízen sem hagyhattam ki. Szauna, mely kitágítja a pórusokat majd újra csobbanás. Egyszerűen nem tudok betelni az élménnyel.


 

Mikor a víz már kezdett kiszívni, megéheztem.

Vissza a hotelbe, ahol már várt az ínycsiklandozó Gundel palacsinta, csirke marengóval, mennyei!

Kattints rá!

Prémium tesztek Szebeni Istvánnal Facebook Oldal

 

Kérditek mi volt a további programom? Szieszta-pihenés-töltődés-relaxáció egész a vacsoráig. Ezekre mind alkalmas helyszínt biztosít a hotel Hévíz szívében.

 

Miért jó idejönni a Hotel Panorámába?

 

Hévízen lenni, belvárosi sétát tenni, páratlan kilátásban gyönyörködni, tóban úszkálni, friss levegőt beszippantani és erővel feltöltődni!

Hajrá!
Pisti