Az Auchan nagy bejelentése, mely mindent a feje tetejére állíthat!

Nem akármiről van szó!

A hír nemrég jelent meg. A bejelentés szerint pedig az egész november elsejétől lesz érvényben. Sokan fognak neki nagyon örülni.

Arról van ugyanis szó, hogy 13,6 százalékkal emeli az áruházi alkalmazotti munkakörben foglalkoztatottak bérét az Auchan november 1-jén, és a cég létszámbővítést is tervez a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével folytatott tárgyalásokat követően.

A szerdán közzétett közlemény kiemeli, hogy  milliárd forintot biztosítanak az alkalmazottak bruttó jövedelme 247 ezer forintra emelkedik a pótlékokkal, prémiumokkal és a többi béren kívüli juttatással együtt.

A menedzserként dolgozók bérének rendezésére is komoly terveik vannak.

Ennek rengetegen fognak örülni, és javíthatja a cg renoméját, az alsóbb bérkategóriákban különösen jelentős lesz a fizetések emelkedése.

Az Auchan egyébként az elmúlt 2 évben sokat tett a dolgozóiért: átlagosan 24 százalékkal nőtt az áruházi alkalmazottak bruttó alapbére.

Az Auchan Retail Magyarország 19 áruházat, 1 szupermarketet, 18 diszkont üzemanyag-töltőállomást és 1 online áruházat üzemeltet és közel 7000 munkavállalót foglalkoztat. 

A terveik szerint a jövőben is próbálnak majd bővülni, és szem előtt tartania  dolgozók érdekeit.

OSZD MEG másokkal is!