Amerika bármikor megtámadhatja Észak-Koreát: véglegesítették az elkészült tervet!

Elkészült a nagy terv, eközben fokozódik a feszültség Észak-Korea, és Amerika között. Nemrégiben Észak-Korea fenyegette meg az USA vezetőségét, hogy rakétacsapást fog mérni egyes területekre.

Donald Trump erre azt nyilatkozta, hogy az Észak-Koreát irányító vezetőség a tűzzel játszik és ha kihúzza a gyufát, soha nem látott hatalommal találják magukat szemben.

Erre jelent meg nemrég a hír, hogy Észak-Korea NAPOK alatt elkészülhet egy csapással.

Így az amerikaiak nem késlekedve kidolgozták az ország megtámadásának tervét arra az esetre, ha Donald Trump amerikai elnök úgy dönt, hogy elrendeli a támadást a kommunista diktatúra ellen.

A tervek szerint Guamról induló B-1B típusú stratégiai bombázók képeznék a csapásmérő erő gerincét, és a műveletet további harci repülőgépekkel, valamint műholdakkal és drónokkal támogatnák.

A célpontok között lenne természetesen Észak-Korea összes jelentősebb rakétaindító állomása. A megelőző csapás mindenképp azzal a kockázattal járhat, hogy Phenjan támadást indíthat Szöul vagy akár a Guam szigetén levő Andersen légi bázis ellen.

Hogy mi lesz a vége?

Azt senki sem tudja, de az ellentétek egyre csak fokozódnak. Donald Trump "olyan tűzzel és haraggal" fenyegette meg kedden Phenjant, "amilyet még nem látott a világ".

Ellenben Kim Dzsongun határozott, és sokak szerint félőrültként viselkedik, képes lenne Észak-Koreát is megsemmisíteni, vagy csak ennyire vakon hisz abban, mennyire erős Észak-Korea hadereje.