Alekosz elmondta, hogy a TV2-nél átverték, az RTL-nél pedig elrabolták!

Nagy Alekosz egy nagyon hosszú, velős posztban írta meg azt, hogyan verte át a TV2 és hogyan rabolta el az RTL klub, valamint beszámolt teljes média pályafutásának rögöd pontjairól is.

Az RTL-lel kapcsolatban azt írta, hogy vécére is őrökkel kellett mennie, de még ennél is komolyabb dolgokról számolt be.

„A dolguk - az őröknek -nem az volt, hogy a rajongóktól védjenek, hanem a szökéstől, illetve amikor egy alkalommal az utcánk sarkáról fordította vissza az RTL a kocsit, amiben ültem, gombokat lenyomva, engem kiszállni nem hagyva vittek vissza” - mesélte a bizarr vádpontokat.


Másnap az RTL Klub akkori kreatív vezetője felhívta, hogy vonja vissza a feljelentését az őrökkel kapcsolatban, mert bilincsben fogják őt elvinni ha nem így tesz. Mivel Alekosz tekintettel volt rá, ezért végül nem tett feljelentést.

Aztán a műsor után eltelt egy év, de nem ajánlott neki új munkát az RTL Klub, viszont megkereste Hajdú Péter egy ajánlattal.

Tudták Hajdúék és a TV2 is, hogy perelni fog az RTL, hiszen megszegik Alekosz élő szerződését az RTL Klubbal, ezért egy szerződést kötöttek, amelyben Alekosz szerint kikötötték, hogy ha az RTL megnyeri a pert a TV2 vállalja az RTL-es nyereményének megtérítését.

Az RTL végül nyert, a TV2-nél az ügyvédek és tulajdonosok cseréje történt meg. A TV2 az ottani produkciós cégét eladta.

Hétfőn Alekosz feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, és később polgári pert is kíván indítani az ügy szereplőivel szemben.

„Elgondolkodtatónak tartom azt, hogy a TV2 éveken át a képernyőjén tartott úgy, hogy mindvégig tudta azt, hogy nem fog kártalanítani, és rá leszek kényszerülve arra a paradox és szürreális lépésre, hogy kenyéradóm ellen, akinél a jövőmet képzeltem el, pert indítsak” - mesélte.