A Facebookon kért segítséget lakhatásban Verebes István!

Az egykori rendező, színész és író megdöbbentő dolgot írt ki Facebookjára. Verebes István nevét szerintünk nem sok embernek kellene magyarázni.

A Facebookon közzétett üzenetében nagyon sokminden benne van a magyar ember életéből, mint cseppben a tenger.

Csak egy szobát keresne ággyal és asztallal, valamint fürdőszobával, ahonnan tömegközlekedéssel gyorsan megközelíthetőek a Nagymező utcai teátrumok és a József Attila Színház.

A színész, aki jelenleg 69 éves, méltatlan életútra kényszerült, és az egyre dráguló albérleti piac őt is kisemmizni látszik, mint sokmmást. Elmondása szerint nagyon lehetetlen manapság lakást keresni, mert hihetetlen árakkal találkozik az ember.  A komfort sokszor lejjebb, míg az árak feljebb tornázódtak, minden kedve elment a további keresgéléstől. 

"Ha tud valaki Soroksáron és Cinkotán belül egy kicsi lakást, ahonnan metróval, villamossal, busszal vagy trolival elérem a József Attila Színházat és a Nagymező utcát, kérem, jelentkezzen. Nekem egy olyan albérlet is jó, ahol a házinéni szűkszavú és nem túlzottan kéjsóvár. A lakást, vagy a kiadó szobát este 10-től reggel hatig használom többnyire kizárólag alvás érdekében, ha a feleségem is megszáll, ígérem, nem élek házaséletet, ha a fiam, aznap nem pofozom fel." - írja bejegyzésében.