A csapat a régi, csak a szerelés új: Focivilág néven folytatja a Fürge Nyuszi

Az biztos, hogy az elmúlt 24 évben, ha valakinek focicipőre, labdára vagy épp mezre volt szüksége, a Fürge Nyuszi felé vette az irányt. A pécsi székhelyű, országszerte ma már több száz csapatot, és webshopjának köszönhetően vásárlók tízezreit kiszolgáló sportszer kiskereskedés idén tavasszal a megújulás mellett döntött.


Ha valaki ellátogat a Focivilág weboldalára, vagy akár besétál a pécsi Forrás Üzletházban lévő üzletébe és nem találja a cég majd’ két és fél évtizedes történelme során ikonikussá vált nyulat, nem kell megijedni! Az arculatváltás leglátványosabb elemeként ugyanis ”nyugdíjba vonult” a nyuszi, az üzlet pedig Focivilág néven, új logóval, új színekkel, de változatlan tartalommal folytatja.


Csupán a megjelenés az tehát, amely változott – a narancssárga-zöld színösszeállításból fekete-zöld-fehér lett –, azonban a pécsi üzlet, idehaza egyedülálló, közel 500 négyzetméteres terét végigjárva és a www.focivilag.hu oldalt végigböngészve bárki meggyőződhet arról, hogy minden más a jól megszokott értékek mentén jelenik meg. A futballcipők széles választéka mellett labdákat, mezeket, sportszárakat, melegítőket és mindent, ami a futballhoz szükséges be lehet szerezni. Mindezt szakértők segítségével! A Focivilág ugyanis, a Fürge Nyuszi közel negyed százados tapasztalatát viszi tovább.


Arról nem is beszélve, hogy ezt a Magyarországon páratlan szakmai hozzáértést a Focivilág igyekszik vásárlóinak is átadni, hiszen rendszeres videós és írott tartalmakkal segít vevőinek abban, hogyan válasszanak cipőt, mit kell tudniuk egy mez anyagát alkotó szövetről, vagy épp hogyan tartsák magukat formában néhány egyszerű edzésfeladattal, ha be vannak zárva a négy fal közé.

 ÜZLET
Nyitvatartás: hétfő - szombat 9-19 óráig
vasárnap: 9.30-17.30 óráig
Telefon: +36703965254
e-mail: focipecs@focivilag.hu 

7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.
Forrás üzletház mélyföldszintNem hiába mondja magáról a cég weboldalán (www.focivilag.hu): „Nem értünk minden sporthoz, de a focihoz nagyon!” ÜZLET
Nyitvatartás: hétfő - szombat 9-19 óráig
vasárnap: 9.30-17.30 óráig
Telefon: +36703965254
e-mail: focipecs@focivilag.hu