A 6 legdurvább dolog, amit az orvosok az emberek gyomrában találtak

Hogy a manóba nyelhették le ezeket?

Különböző okoknál fogva az emberek egészen elképesztő dolgokat képesek lenyelni. Pontosabban szólva olyanokat, amik abszolút nem illenek oda. 

Az rd.com cikke alapján összegyűjtöttük, mire bukkantak a gyanútlan orvosok, amikor megvizsgálták a nagy fájdalmakra panaszkodó pácienseket.

1. Ékszer

Egy jól öltözött középkorú hölgy kínzó hasi fájdalmakkal ment be a sürgősségire, ahol egy szimpla röntgen elég volt ahhoz, hogy megállapítsák a problémák okát: a nő gyomra és a beleinek egy része is tele volt ékszerekkel. Végül kiderült, hogy az elkeseredett asszony az összes bizsuját lenyelte, csak hogy a férje ne adhassa oda őket a szeretőjének.

2. Fogkefe

Lehetetlennek hangzik, egy férfinak mégis sikerült a küldetés: lenyelte a fogkeféjét. Az 55 éves illető az eset után két hétig várt, mire elment a kórházba, ahol gyomorfájdalmakra panaszkodott. Kivizsgálták, majd nem sokkal később a sebészek eltávolították belőle az idegen tárgyat.

3. Borotvapenge

Cikket is írtak arról a 25 éves férfiról, aki a börtönben lenyelt több borotvapengét. Komoly hasi fájdalmakkal vitték be az intézmény gyengélkedőjébe, megröntgenezték, majd mindenki előtt világossá vált, mik idézik elő a kínokat. Mi már azon is csodálkozunk, hogy az éles tárgyak egyáltalán lementek a torkán és nem tettek rögtön végzetes kárt a nyelőcsövében.

4. Gumikesztyű

Sebészek egyszer 10 pár gumikesztyűt találtak egy szerencsétlen páciens gyomrában. Az 55 éves férfi a rendkívül ritka, pica nevű betegségben szenvedett, amelynek lényege, hogy olyan dolgokat eszünk meg, amelyek nem alkalmasak emberi fogyasztásra.

5. Érme

A gyerekekkel nagyon kell vigyázni, hiszen a pillanat törtrésze alatt vesznek a szájukba valamit, majd engedik le a torkukon. Ez történt azzal a 4 éves kisfiúval is, aki fogta magát és lenyelt egy nagyobb darab érmét. Mivel az orvosok nem akarták megműteni, inkább hashajtót adtak neki, és vártak: 28 nappal később felbukkant az elveszett tárgy.

6. Fogpiszkáló

Amikor az 50 éves férfi azzal ment be a sürgősségire, hogy hasi és húgyúti fájdalmai vannak, az orvosok mindent megtettek, hogy rájöjjenek, mi állhat a háttérben. Végül az ultrahang segített, a képen ugyanis látható volt a férfi vékonybelében tanyázó fogpiszkáló

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: femcafe