750.000 forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki megtalálja ki ölte meg a kutyáját fagyállóval!

A család Schörmannt egy menhelyről vette magához hét éve, a kutyát a szomszédok is szerették, senki nem érti, miért mérgezték meg.

Pedig ez történt, ugyanis a kutya szervezetében fagyállót találta, miután egyik reggel rossz állapotban találtak rá. Hiába vitték állatorvoshoz, az már nem tudta megmenteni. Sok pénzt költöttek a kezelésére, de a mérgezés túl súlyos volt.

A kertben meg is találták a fagyállós virslis maradványokat, így mára biztosra vehető, hogy szegény állattal szándékosan végezni akartak.

 A családnak van még két kutyája, őket alig merik magukra hagyni, de a legdurvábbnak az édesanya azt tartja, hogy a mérgezett ételt kisgyermekei is megkóstolhatták volna, hiszen kint szoktak a kertben játszani.

A tulajdonos 750 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki segít nyomra vezetni a hatóságokat, hogy a kegyetlenkedő állatkínzó végre elnyerje méltó büntetését.

A rendőrség állatkínzás gyanúja miatt rendelt el büntetőeljárást. Az elkövető akár kettőtől öt évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.