43 éves, de 25-nek néz ki, és már 7 gyerek büszke édesanyja! Vajon hogy csinálja?

Elnézve a 43 éves Jessica Enslow fotóit, megállapíthatjuk, hogy a hölgy az anyatermészettől csodás géneket örökölt, hiszen a 22 éves lányának inkább a testvére, mintsem az édesanyja lehetne.

Jessica első gyermekét 1994-ben szülte meg, eléggé fiatalon, hiszen még 19 éves volt. 

Két év múlva jött a második baba, és a következő 19 évben még 5 gyerkőcöt hozott a világra, igaz két férjtől, a legkisebb baba 2013-ban érkezett.

A szülések ellenére Jessica bombaformában van, és sokan szeretnék megtudni a titkát, ezért kérdésekkel bombázzák a jótestű anyukat. 

Az emberek arra kíváncsiak, hogy mit eszik és mit sportol, hogy ilyen teste van.

A hétgyermekes nő a The Daily Mail brit lapnak adott interjúban beszélt arról, hogy mindig is igyekezett egészséges életmódot folytatni, de 2017 decemberétől kezdett igazán odafigyelni az étrendjére és a sportra, mozgásra.

“Korábban kanállal ettem a csokikrémet, és a pirítósra banánkarikákat tettem. Ekkor jöttem rá, hogy ez így nem lesz jó, és változtatnom kell az életemen” 

– vallotta be.

Így kezdett el heti háromszor edzőterembe járni, míg a gyerekek iskolában voltak, és ami az ételeket illeti, Jessica kis adagokban csupa egészséges, finom ételeket eszik, elhagyta a sült burgonya és a hamburgerek habzsolását, sokkal több zöldséget, gyümölcsöt, egészséges húsokat, zab- és gabonapelyhet fogyaszt.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Filantropikum.com