15 éves lett a darts foci világrekorder szállodája


 

Darts Foci a neve annak a játéknak, amelyet csillogó szemű labdarúgást kedvelő fiatalemberek és a Médiaválogatott sztárjai vettek körül Ráckevén a születésnapját ünneplő felnőttbarát Duna Relax & Event Hotel udvarán.

Szebeni Istvántól, az Echo TV műsorvezetőjétől megtudtuk, hogy világrekord kísérlet zajlott 15 órán keresztül.„Délelőtt 10 órától hajnali 1-ig rúgtuk ezeket a speciális labdákat a darts táblára. Először mikor meghallottam a 15-ös számot megijedtem, mert tudtam, hogy nem lesz egy séta gallop. – emlékszik – de kaptunk segítőket a szálloda részéről. Felváltva rúgtunk, így közben volt lehetőségünk egy kicsit lazítani is. A hotel masszőre vette kezelésbe fáradt tagjainkat és a nap során a szénhidrát utánpótlásunkra is figyeltek egy 115 szeletes szülinapi tortával”


A világrekordban tevékenyen részvett a nap során Fresh Andi is, aki egyetlen nőként Gyurcsík Tibi és Ricky folyamatos instrukciói alapján csiszolta technikáját.


„Ezért is szeretem a Médiaválogatottat, mert nincs számukra lehetetlen, még engem is rá tudtak venni, hogy focizzak extrém módon 15 órán át. – nevet.

Sárvári Krisztina, igazgató nő végezte el az utolsó rúgást hajnalba és örömmel konstatálta, hogy a 15. szülinap tiszteletére szervezett világrekordot sikerült felállítani, mellyel méltón ünnepelhették meg a felnőttbarát hotel neves napját. Igazgatónő is jubilált, hiszen nyitás óta Ráckevén dolgozik.