10 éves korától folyamatosan erőszakolta lányát a borsodi férfi: gyereket szült neki!

A csecsemővel kegyetlenül végeztek az ágynemű tartóban.

Egy borsodi férfi hátborzongató dolgot tett a saját lányával. 10 éves kora óta folyamatosan közeledett felé, és rendszeresen megerőszakolta a lányt.

Amikor pedig végül terhes lett a saját apjától, akkor a csecsemőt megölték, és az ágynemű tartóban rejtették el.

A vádirat szerint a 49 éves férfi és 39 éves felesége hét közös kiskorú gyermeküket nevelték. Velük lakott az ekkor már 20 éves nagylányuk is. 

A férfi 2006-tól, az akkor 10 éves lányát heti rendszerességgel zaklatta szexuálisan.

A lány 15 évesen terhes lett az apjától és kislányt szült, a gyermeket apa nélkül anyakönyvezték, leplezve a családon belüli erőszakot.

2015-ben a lány végül újra teherbe esett. A szülők ekkor a lánnyal együtt elhatározták, hogy eltitkolják a terhességet, majd megölik a gyereket.

Amikor a világra jött, el is rejtették az ágynemű tartóban, azonban mivel a lány rosszul lett, be kellett menni a kórházba vele, ahol kiderült a szülés ténye. Ez keltett gyanút és vezette nyomra a hatóságokat, akik már csak az ágyneműtartóban lévő csecsemő holttestét találták meg.

Mindhárom vádlott ellen emberölés miatt, az anya ellen pedig kiskorú veszélyeztetése miatt fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. 

OSZD MEG másokkal is!